calendari equip golejadors

fòrum imatges inici

dimarts, 4 de desembre del 2007

Promoseros 3 - Boscos 3

Igualat el partit jugat al camp exterior de Can Rúbies, amb contínues alternatives al marcador. Dels locals va destacar Verdi, que va anotar-se un hat trick per convertir-se en el màxim golejador de l'equip.

El partit va començar amb domini del Promoseros, que es posava 1-0 al poc d'iniciar el partit. L'empat del Boscos va arribar en una jugada aïllada, però immediatament Verdi va tornar a avançar els locals. El gol va ser molt celebrat pels afeccionats del Baix Segrià. Després del gol, el Promoseros encara disposaria de diverses ocasions, però la bona actuació del porter visitant va impedir anar al descans amb el partit decidit, en especial en dues ocasions que la pilota va anar al pal.

La represa va significar un canvi en el domini. El Boscos va sortir molt concentrat i aconseguiria remuntar el partit cap a la meitat de la segona part. El 2-3 va caure com un gerro d'aigua freda, però el divendres era el dia de Verdi, que amb una actuació impecable aconseguia de nou la igualtat.