calendari equip golejadors

fòrum imatges inici

dimarts, 4 de desembre del 2007

Arterama - Promoseros: Suspès.

El partit de divendres va ésser suspès a instàncies de l'àrbitre, que va considerar que el camp estava en males condicions.

Quan ja els dos equips estaven sobre el terreny de joc, l'àrbitre va preguntar els equips si volien jugar el partit, ja que el camp estava relliscós. El Promoseros va optar per jugar, mentre que Arterama s'hi va negar. En aquest contexte, la decisió final va ser la de suspendre el partit.

Considerem que aquesta decisió ha ocasionat un perjudici a l'equip, que ja havia suspès el partit contra Palets Garre, pel que encara no hi ha data fixada. L'equip considera que no hi ha justificació objectiva per a que l'equip tingui, a hores d'ara dos partits pendents i sense cap proposta de data factible per a que es jugui el partit.

Així doncs, el Promoseros ha deixat constància de la seva consternació respecte la decisió, i s'ha reclamat a la organització que es doni el partit per guanyat, ja que considerem que el camp sí estava en condicions per a que el partit es jugués i que van ser els membres d'Arterama els que no van voler saltar al camp.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici