calendari equip golejadors

fòrum imatges inici

dilluns, 5 de novembre del 2007

Pub Stones 5 - Promoseros 5

Molt bon partit el vist divendres al camp exterior de Can Rúbies. Davant una molt bona presència d'espectadors el Promoseros va aconseguir un resultat que ningú esperava amb un empat amb el líder de la categoria, que va encaixar més gols en un partit que en els quatre anteriors junts.

El partit començava molt bé pels de Seròs, que aquest cop sí van saber posicionar-se i distribuir joc aprofitant tot l'ample del camp, encara que no es creaven gaires ocasions. Va ser cap al minut 10 de la primera part quan saltava la sorpresa i Dani aconseguia el 0-1. Enlloc d'anar-se enrere, el Promoseros es faria amb el partit quan Isma llençava una canonada "marca de la casa" des de la mateixa línia de mig camp, sorprenia el porter i s'anotava el 0-2. Els locals, sorpresos per l'efectivitat visitant van demanar un temps mort. La represa, però, no va ser cap millora per ells, ja que Ramonpau aconseguiria el 0-3 abans de la mitja part. Un resultat que ningú esperava i que feia pensar en una victòria més àmplia.

A la represa, però, el Pub Stones va sortir a jugar-se el tot pel tot. Van avançar línies, pressionant la zona de creació del Promoseros, que ara tenia problemes per tirar endavant. Va ser en un fora de banda quan en un error de marcatge el jugador més perillós del Pub Stones (el 7, que com que no tinc les fitxes aquí, no sé com es diu) va anotar el primer gol dels tres que havia d'aconseguir.

El Pub Stones veia així la possibilitat de la remuntada i, amb la complicitat de l'àrbitre, que no va assenyalar una claríssima falta a la seva banda, i trobant-se sol davant porteria, aconseguia el 2-3. La jugada va ser molt protestada pels visitants i pels seguidors que s'havien desplaçat, però la taula no va canviar la decisió. El partit entrava en una fase de molta tensió, amb decisions arbitrals molt protestades, situació en la que el Pub Stones es sentia molt còmode. Encara així, en una jugada molt afortunada, la pilota tornava a entrar a la porteria visitant després que un xut que sortia fora rebotés en la defensa i despistés el porter Pepet. 3-3.

Pocs minuts després, Ramonpau llençava una canonada al travesser i Juanjo rematava fora una bona cessió de Verdi. Els canvis en el Promoseros van servir per calmar els jugadors i recuperar el domini del joc. Baena s'anotava el 3-4 i la eufòria es deslligava, però en una nova incomprensible decisió arbitral s'assenyalaven unes mans inexistents de Ramal -el que els escriu estava a menys d'un metre de l'acció i els asseguro que el control va ser clarament amb el pit. El xut directe de la falta es va colar rascant el pal i el partit tornava a estar empatat.

Els seguidors del Promoseros desesperaven, però l'equip no es van enfonsar i es va llençar amb total decisió a pel partit. I va ser de nou Dani, que havia obert el marcador qui, en una jugada va poder robar la pilota en zona defensiva del Pub Stones i sortint a l'esprint cap a porteria aconseguia batre el porter per baix. 4-5 a falta de menys de 5 minuts.

Però ahir el Promoseros no havia d'endur-se la seva segona victòria. En una de les darreres jugades, amb els Stones abocats a la porteria rival, un refús de Ramonpau va anar a parar als peus d'un rival, qui sol va haver d'empènyer la pilota al fons de la xarxa. Ja no hi hauria una altra remuntada i el partit acabava amb la decepció dels seronencs, que van deixar escapar dos punts quan ja havien tocat la glòria.

Va ésser un partit espectacular amb un resultat inesperat, que serveix per confirmar la línia ascendent que ha pres aquest equip i que convida a la il·lusió de cara als propers partits. Queda clar que, jugant a aquest nivell, el Promoseros pot guanyar qualsevol equip d'aquesta categoria, però que encara es nota que falta experiència i domini sobre aquells aspectes del joc que, en partits com el d'ahir, poden marcar la diferència.

Etiquetes de comentaris:

3 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

lo millor, la foto. Ke ben feta!!!!!!!!!!!!!!!!
vovoy a matar a ese crio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9 de novembre del 2007, a les 9:53  
Anonymous Anònim ha dit...

eeeeeeeeeeeh!!!

que passa que portes 15 dies sense actualitzar això....mira que deixo de seguir al equip eh!!!!

:-P

20 de novembre del 2007, a les 20:29  
Anonymous Anònim ha dit...

vaya mierda colega

5 de desembre del 2007, a les 14:10  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici