calendari equip golejadors

fòrum imatges inici

dimarts, 23 d’octubre del 2007

Primera victòria: Grup Nayox 3 - Promoseros 7

El Promoseros va aconseguir la primera victòria de la temporada en el partit que el va enfrontar al Grup Nayox, jugat diumenge 21 al camp d'Alcoletge.

El partit va iniciar-se amb molta igualtat, i fins-i-tot amb un cert domini del conjunt local, que va tenir un parell de bones oportunitats. La situació es va mantenir així fins a la primera roda de canvis, quan Arturi va aconseguir finalitzar una jugada de contraatac amb un gran xut que no va poder aturar el porter.

A partir d'aquest moment, el Promoseros va aconseguir exercir un domini absolut sobre el terreny de joc, demostrant una pegada davant de porta espectacular. En pocs minuts, Verdi aconseguia el 2-0 i obria definitivament la llauna i començava un veritable festival de gols, amb un Grup Nayox en el paper d'espectador davant el sorprenent allau de joc. En el minut 20 de la primera part, el Promoseros aconseguia ja el 4-0.

Va ser en aquest moment que el Grup Nayox va aconseguir retallar distàncies en una jugada ben portada pels locals, però després de la sacada de centre el Promoseros tornava a la seva i aconseguia marxar al descans amb un clar 5-1 rubricant una actuació espectacular d'Arturi, que s'anotava el seu particular hat-trick.

A la represa es va sortir amb mentalitat d'aguantar el resultat i sumar definitivament els tres punts. Era el torn del Grup Nayox, que aconseguia el domini del joc i aprofitava una ocasió per anotar-se el 5-2 en batre Lleonard pel pal curt.

Cap al minut 10 de la segona, Ramal va aconseguir el que segurament és el gol de la jornada, en transformar a gol un refús de la defensa, desequilibrat i des de la mateixa cantonada de córner. Un golàs impressionant.

El partit entrava ara en una fase molt física, que va culminar en una dura topada entre el porter i Verdi, que en va resultar lesionat, en recaure en la seva lesió de turmell. A causa d'aquesta jugada es produeix un frec a frec entre Arturi i un jugador local va arribar a les mans i que va significar la doble expulsió. Durant dos minuts els dos equips van restar amb tres jugadors sobre el terreny de joc.

Al reprendre's el joc normalment, el partit ja no tenia història. Una gran jugada d'Isma, en la que va retallar fins a tres jugadors per acabar marcant un altre golàs des de la banda va ser el més destacable. Era el definitiu 7-3 i la primera victòria, que ha de servir per a millorar la moral d'un grup que començava a preocupar-se pels mals resultats.

Etiquetes de comentaris:

5 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

eiiiiiiiii
felicitats per la victoria!!!!
ara falta una cosa..no? imatges..videos??
Periodista ja en teniu...ara os falta el paparazzi!
sort en la temporada i que tots los partits siguin com aquest últim.

24 d’octubre del 2007, a les 20:12  
Anonymous Anònim ha dit...

ups....o vaig mirar ahir i juraria q no vaig veure les fotos...ara ja vec que sip
imatges..ok..petites no?? :-P
falten..videos...no?
ala nenes!! que os vagi bé!!

24 d’octubre del 2007, a les 20:20  
Blogger Juanjo Pérez ha dit...

Gràcies!!! :D La veritat és que vaig acabar de fer l'arxiu de fotos el dimarts, a partir d'ara les anirem penjant, promès.

El dels vídeos se m'havia passat pel cap, ja. Espero que aquest cap de setmana puguem fer-ne algun i els aniré penjant.

25 d’octubre del 2007, a les 12:33  
Anonymous Anònim ha dit...

ok!!!!!!!

jo aniré mirant...peró posa els videos...

estaria be saber quines son les cares dels equips..els hi podries fer alguna "jugarreta" fent foto d cara i posant "apodo" caracteristiques... jajaja

contra qui os toca aquest cap de setmana? SORT

25 d’octubre del 2007, a les 22:40  
Blogger Juanjo Pérez ha dit...

I tant, això ja estava més que previst! XDDD Pues ens toca demà contra Palets Garre... crec que han guanyat tots els partits. Ens tocarà córrer!

I tu, estàs en algun equip?

26 d’octubre del 2007, a les 0:35  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici