calendari equip golejadors

fòrum imatges inici

divendres, 19 d’octubre del 2007

Maristes - Promoseros

El partit amistós disputat dijous 11 es va saldar amb una clara i esperada victòria dels locals. El Maristes, de divisió d'honor, no va trobar resistència en un rival que no és de la seva categoria. El matx havia de servir als dos equips per afinar els moviments tàctics i escalfar motors de cara a la temporada.

L'equip de Maristes va demostrar ser millor que els visitants, que prou van fer aconseguint marcar en dues ocasions. El resultat va ser un contundent 10-2, quelcom que entrava dins el previsible donada la gran entitat del rival.

En alguns moments de joc el Promoseros va donar una bona imatge i només el porter local, que va quallar una excel·lent actuació, va impedir almenys tres gols d'Isma a la primera part.

En tot cas, l'equip tècnic del Promoseros es va mostrar satisfet, ja que l'objectiu de millorar les estratègies defensives sembla que es va aconseguir i l'ambient del partit va ser d'absoluta cordialitat entre els contendents.

Des d'aquí enviem els nostres millors desitjos als integrants del Maristes i els desitgem la millor de les sorts en la temporada que ara comença.

Etiquetes de comentaris:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici