calendari equip golejadors

fòrum imatges inici

dimarts, 9 d’octubre del 2007

Derrota dolorosa

El Promoseros va sofrir la segona derrota de la temporada en el partit que el va enfrontar a la pista exterior de Can Rúbies amb el E.R. Martínez.

A diferència del primer partit, el divendres la imatge de l'equip va ser la pitjor possible, i en cap moment va mostrar capacitat de reacció. La descoordinació defensiva i les excessives accions individuals en atac van condemnar l'equip, que sols va poder mantenir el 0-0 fins el minut 7.

A la mitja part, el resultat era ja un clar 0-3, si bé l'equip va intentar refer-se amb una aposta més ofensiva, però la sort va girar aquest cop l'esquena i pronte els visitants van aconseguir el 0-4 en una nova badada defensiva.

L'únic gol del Promoseros va arribar en una llarga jugada de passades, que va culminar Mario en avançar-se a una passada cap a Ramal i després d'un control va aconseguir batre el porter. El cinquè gol dels visitants només va servir per comprovar que el breu moment de bon joc havia estat només un miratge.

El desgavell de l'equip podia haver semblat menys si es té en compte que es van comptar fins a 3 rematades al pal, que haguessin maquillat el resultat, però la conclusió general és que falta molt rodatge i molta feina a fer en els entrenaments.

Etiquetes de comentaris:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici