calendari equip golejadors

fòrum imatges inici

dimecres, 19 de setembre del 2007

Presentació: Promoseros 6 - Combinat Eurowin 3

Gràcies a les gestions d'emergència del departament d'informàtica contable, el Promoseros ha guanyat avui el trofeu Poli de Seròs davant el Combinat Eurowin, amb el resultat de 6-3.

El partit ha servit per demostrar als nombrosos afeccionats que, malgrat la victòria, hi ha encara molta feina per fer. Sota direcció de l'equip tècnic, que no ha parat de fer correccions, el partit ha començat amb un cert desordre en la zona de creació de joc. Poc a poc però, el Promoseros ha anat afiançant-se i el joc ha millorat considerablement, encara que el domini del joc i les ocasions continuava de part de l'Eurowin.

El 0-0 semblava inamobible, però el Promoseros ha demostrat estar més rodat que el Combinat Eurowin que ha acusat la inactivitat i finalment, en la primera ocasió clara, Verdi ha aconseguit materialitzar un contracop i anotar el primer gol. Amb el resultat en contra, els visitants han hagut d'estirar línies i això ha estat aprofitat per, de nou Verdi i després Arturo, encarar el partit amb el 3-0 a l'electrònic.

La segona part ha estat més igualada. De nou han aparegut els problemes en zona de creació. Malgrat la bona defensa i la bona actuació del porter, finalment l'Eurowin ha aconseguit obrir la llauna. Eren els millors moments dels visitants, fins que en un contraatac ben portat per Ramon Pau, el porter ha refusat un xut amb perill de Ramal a córner. En la sacada, l'estratègia ha funcionat i després d'un rebot, la pilota ha acabat al fons de la xarxa. Era el 4-1.

Pocs minuts després, l'Eurowin s'ha tornat a apropar al marcador en una bona jugada individual, però de nou l'estratègia s'ha aliat amb la sort i, en un altre córner, s'ha aconseguit el 5-2.

L'Eurowin ho intentava, però el Promoseros gaudia ara d'un domini aclaparador, aprofintant la superioritat numèrica. Una jugada "marca de la casa" de Ramal ha estat a punt de ser el gol de la nit, però la pilota ha sortit fora per poc. Poc després Juanjo no ha encertat en una clara ocasió al no connectar una gran passada de Viudet, que ha jugat uns minuts infiltrat. Arturo ha pogut marcar el segon, en una passada llarga de porteria que ha rebut Juanjo, i la combinació amb Vicenç que no s'ha pogut transformar per ben poc.

El partit ja no tenia història quan Ramal ha anotat el 6-2, culminant una bona combinació amb Ramon Pau. L'Eurowin ha aconseguit arrodonir el marcador en la jugada final, deixant aquest 6-3 per al record dels molts afeccionats que han gaudit avui d'un bon espectacle.

Queda molta feina per fer, però l'inici és esperançador.