calendari equip golejadors

fòrum imatges inici

divendres, 14 de setembre del 2007

La infermeria rep la seva primera visita!

Ja tenim la primera víctima de les dures exigències de la pretemporada. Viudet es va lesionar al genoll el dilluns 11 de setembre en un entrenament d'alta intensitat.

L'entrenament semblava anar perfectament quan en un exercici en parelles, en el que Lleonard el portava a cavallet, una inoportuna relliscada els va llençar a tots dos per terra. El que en un primer moment va semblar una lesió de molta gravetat va quedar finalment en un ensurt, encara que els serveis mèdics han preferit apartar-lo dels entrenaments uns dies "per a no arriscar més del necessari".

En un comunicat, la junta directiva ha declarat: "Viudet és un jugador molt important per a nosaltres i per al cos tècnic. Li desitgem una ràpida recuperació."

Cal destacar que en el mateix exercici hi va haver un altre incident, en el que Mercadé va intentar carregar-se a la sòcia número 76.067, Míriam Palau. Encara que no ho va aconseguir, l'aterratge occipital va ser d'una plasticitat indescriptible. Les forces de seguretat han decidit intervenir en l'assumpte, ja que després de visionar els fets, han considerat "hi podrien haver indicis d'agressió sexual per part de senyoreta Palau". Cal dir que en aquell moment la noia anava molt lleugera de roba, factor que ha estat determinant per a que el fiscal en cap de Seròs, Jordi Walker-Dago, hagi decidit iniciar les accions legals pertinents.

Etiquetes de comentaris:

3 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

En primer lloc desitjar una molt bona temporada a l'ekip PROMOSEROS, un ekip plagat d'estrelles mediatiques tans dins com fora del terreny de joc. La majoria d'ells no han pogut triomfar al futbol però espero i desitjor que demostrin la calitat que tenen als quets (en aquest cas).
Pel que fa al tema de les lesions, és un tema dur i difícil de parlar perquè la temporada és molt llarga i sempre nya algun lesionat. Ara hem tingut la primera baixa però esperem la ràpida recuperació d'un jugador clau en los esquemes d'aquet equip com és viudet.
Per finalitzar vull fer un petit incís dient que estem invesigant sobre l'accident causat per Mercadé alias Chenoa durant un entrenament la semana passada; la sòcia estar amb alguna rasacada però no és d'importància.
Afegeixo també que seguiré l'equip tan els partits de casa com els partits de fora.
Ànims PROMOSEROS!!!!

17 de setembre del 2007, a les 23:58  
Blogger Juanjo Pérez ha dit...

Des de la directiva, el cos tècnic i la plantilla del club volem agrair sincerament aquestes paraules d'ànim, especialment al provenir d'un agent de la llei de tant reconegut prestigi.

No cal dir que serà un temporada difícil, però amb el suport dels socis i afeccionats estem convençuts que els resultats arribaran pronte.

18 de setembre del 2007, a les 0:28  
Blogger Ramal ha dit...

Informacions d'última hora!!
Es diu que la directiva de promoseros està tramitant la primera baixa. Serà veritat??Tot apunta al dorsal numero 12 de l'equip Marco Rufas el qual no se sap res desde principis de temporada. Desprès de trucades i amenaçes el jugador continua sense apareixer i sense realitzar els pagaments...
Es decidira la junta directiva de promoseros a donar-lo de baixa??
Les seguents 24 hores poden ser trascendentals!

18 de setembre del 2007, a les 19:29  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici