calendari equip golejadors

fòrum imatges inici

divendres, 14 de setembre del 2007

Entrenaments!

La propera sessió d'entrenaments queda convocada pel dimarts 18, com sempre a les 21:30 al poliesportiu de Seròs.

Als entrenaments d'ahir, vam poder observar una excel·lent motivació dels nostres ídols futbolístics, que ens van deleitar amb precisos exercicis de passes, estratègia i xuts a porteria.

El públic assistent va coincidir en destacar com a "grata sorpresa" l'habilitat demostrada per Lleonard (porter, 25 anys), especialment en els exercicis de passades llargues amb els peus i en la seva gran col·locació en les tandes de doble penalti.

Cal destacar que els jugadors extra-serossans, que val al·legar no trobar bitllets d'autobús, no van poder entrenar ahir amb el grup, fet que el cos tècnic va acceptar amb resignació: "Són coses que passen, des que la rotonda de Soses és en funcionament, és impossible que hi passin més de dos autobusos al dia".

Menció apart mereix la incompareixença del que havia estat cridat a ser el referent en la creació de joc del Promoseros, Mario, així com del davanter Verdi; amb qui els serveis de premsa del club encara no han pogut contactar. El seu representant, Diego Arrabal, ha preferit no fer declaracions.

D'altra banda, a petició del cos tècnic, la junta directiva ha acceptat engegar una negociació amb el departament d'ensenyament de la Generalitat de Catalunya per a aconseguir accés privilegiat a les seves instal·lacions en els entrenaments setmanals. En quant hi hagin més notícies, seguirem informant.

Etiquetes de comentaris:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici