calendari equip golejadors

fòrum imatges inici

dissabte, 22 de setembre del 2007

Bar Cappont 5 - Promoseros 4

Desafortunat debut del Promoseros en la Lliga Afusa. El resultat final, 5-4 demostra la igualtat que hi ha hagut durant tot el partit.

S'iniciava el matx amb gran igualtat, i al minut 5 els dos equips ja s'havien estrenat. La pilota ha circulava ràpidament sobre el perillós terreny de joc, més proper a una pista de gel que a un camp de fútbol. Les relliscades han estat presents en la totalitat de l'encontre, posant en perill la integritat d'alguns jugadors.

La primera part ha estat plena d'emoció. Els dos contendents han demostrat bones maneres, però el Bar Cappont ha estat més encertat de cara a porteria i ha arribat al descans dominant amb un 3-2 al marcador, després de dos bons refusos del porter visitant en la darrera jugada.

A la segona meitat el Promoseros ha sortit decidit a anar a pel partit i ha començat amb un bon domini, que s'ha materialitzat en diverses ocasions, però unes vegades el desencert i altres la molt bona actuació del porter local, han impedit que s'assolís l'empat. De fet, ha estat el Bar Cappont que ha aconseguit marcar i distanciar-se. El 4-2 ha caigut com una gerra d'aigua freda sobre els ànims del Promoseros, que s'ha mostrat desconcertat durant uns minuts.

Un temps mort sol·licitat pels locals ha servit per reorganitzar línies i replantejar l'estratègia ofensiva. Poc a poc, els visitants han pres el domini del camp i les ocasions s'anaven succeïnt, però de nou sense encert. Una canonada al travesser ha estat l'ocasió més destacalbe fins que s'ha aconseguit el 4-3. L'esforç visitant era important, però els locals han tingut més ofici i de nou han anotat primer, era el 5-3.

El Promoseros aquest cop no s'ha enfonsat i ha sortit decidit a jugar-se el tot pel tot, però s'ha trobat un encertadíssim S. Rodríguez, que ha desbaratat una rera l'altra les jugades d'atac fins a que Isma ha estat capaç de resoldre i aconseguir el 5-4. Els visitants semblaven ara llençats a pel partit, però la desgràcia s'ha fet present quan Verdier, el jugador que més perill estava creant, s'ha torçat el turmell en fer una mala trepitjada. Els companys l'han retirat fins a la banqueta, on se li han fet les primeres cures i des d'on ha vist com l'àrbit pitava el final quan el partit ja s'estava caldejant.

Alineacions:

Bar Cappont: 1. S. Rodríguez; 10. D. Mara (1 G. /1 A.); 12. J. Medina (2 G./1 A.); 11. R. Sanuy; 4. A. Mercia; 9. I Ornos (1 G.), 6. C. Masip (1 G.); 0. Kunio Runald.

Promoseros: 1 L. Pujol; 5 L. Ramal; 2 V. Prunera; 4 J. Salomó (1 G.); 6 D. Baena (1A); 7 J. Verdier (1 G); 10 I. Alba (1 G); D. Prunera (1G.)